Hair by Bowenda is een kapsalon voor dames, heren en kinderen en is gevestigd in Obdam. De salon is te vinden aan de Bosstraat 7a.

Ik ben Bowenda van Nijnatten-Groeneweg, woon samen met mijn man en 2 kinderen in Obdam en hou ontzettend van mensen (nog) mooier maken!

In 2008 begon ik in de hair en beauty. Vele trainingen en cursussen heb ik gevolgd in zowel de haar-, als in de schoonheids- & visagie- wereld. Uiteindelijk kwam ik erachter dat Hair mijn echte ding is. Al vind ik het complete plaatje nog steeds erg interessant en zal ik me daar altijd in blijven verdiepen. 13 jaar lang mocht ik deel uitmaken in een groot kappersbedrijf Rob Peetoom. Daar heb ik ontzettend veel geleerd en groeide ik met vele verschillende trainingen, veel passie en drive uit tot Topstyliste. En vanaf maart 2021 was daar de start van mijn eigen salon…

Hair by Bowenda, een droom die uitkomt. Wat bij je past maakt je mooier en samen bespreek ik graag jouw wensen. Ga altijd voor de beste versie van jezelf, ik ben in voor totale transformaties, maar ook voor subtiele veranderingen kan je bij mij terecht. Je haar moet passen bij je persoonlijkheid en je manier van leven. Ik luister naar je wensen, kijk naar je gezichtsvorm, haartype & haarkleur en geef een passend advies. Het contact met klanten en ze een blij en goed gevoel geven is waar ik voor sta.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Boek online een afspraak, neem contact met me op via het contactformulier of kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Kapper obdam - Hair by Bowenda - Bowenda Groeneweg