Hair by Bowenda

Dé kapsalon voor totale transformaties, maar ook voor subtiele veranderingen

Hair by Bowenda is gevestigd in het gezellige dorp Obdam. Samen met Massagepraktijk Carla Siegersma en Tandartsenpraktijk Beuk en Bos deel ik het pand aan de Bosstraat. Tevens heeft Obdam een treinstation op 7 minuten wandelen naar de Bosstraat.

De kapsalon is een kleine creatieve werkplek met een huiselijke en gezellige sfeer. Ik werk met een duurzaam en biologisch topmerk dat staat voor zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jou of het milieu, zo helpen we Moeder aarde. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Boek online een afspraak, neem contact met me op via het contactformulier of kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Salon Hair by Bowenda | knippen Obdam
Kapsalon Hair by Bowenda - dames, heren en kinderkapper Obdam

Hair by Bowenda is een kapsalon voor dames, heren en kinderen

Hair by Bowenda kapsalon Obdam Natulique haarkleuren haarverzorging

Ik werk met de natuurlijke, gecertificeerde en biologische haarkleuren, haarverzorging en stylingproducten van Natulique.

Hair by Bowenda kapsalon Obdam topstyliste

Met de ruime ervaring, veel passie en drive en de vele verschillende trainingen die ik gevolgd heb ben ik doorgegroeid tot Topstyliste.

Natulique - Hair by Bowenda

Kies jij voor natuurlijke haarverzorging?

Bij Natulique zijn ze er van overtuigd dat ze de beauty-industrie duurzamer en gezonder kunnen maken. Daarom maken ze producten die niet schadelijk zijn voor jou, voor mij en het milieu. Investeer in jezelf en onze planeet en dat is waarom ik kies voor NATULIQUE.

Openingstijden

Mijn vaste openingsdagen zijn maandagochtend, woensdagochtend (om de week) donderdag en vrijdag. Afspraken op zaterdag of in de avond kunnen alleen in overleg.

Voor de actuele openingstijden verwijs ik je naar het online afsprakensysteem.

Kapsalon Hair by Bowenda Obdam

Wat klanten over mij zeggen:

Voor het eerst bij Bo geweest voor knippen! Positieve ervaring zo fijn dat ik me oude kapsalon uitzwaai. Kreeg professioneel advies en voelde me erg welkom in de salon.
Marloes
Super blij met het resultaat. Fijne uitleg en denkt onwijs met je mee!
Celine
Zo blij met Bowenda. Wederom weer Supergoed geknipt! Haar waarvan ik altijd dacht, wat moet ik ermee! Bowenda kan het! Daar zit ik graag 80 minuten voor in de auto.
Marleen